Предприятие „ Стефанов- Ив. Стефанов-04”ЕООД

е едно от проспериращите в областта на месо преработвателната промишленост, намиращо се в района на В. Търново / Г. Оряховица.Високото качество на произвежданата продукция нарежда фирмата в челните места за страната.

Предприятието предлага продукцията си на пазара от 1998 година, като за десет години увеличава капацитета и асортиментната си гама многократно.

Технологичното оборудване е от последно поколение машини с европейски произход, а персонала от над 110 души – работници и специалисти е висококвалифициран в областта на месната индустрия.

Фирмата гарантира висока хигиена на производствения процес, а като гаранция за добив и управление на безопасни храни е защитения и сертифициран от независими европейски одитори - международен стандарт ISO 22 000.

 

Богатата гама от асортименти е съчетание от традиционни рецепти, незаменими вкусови качества, постигнати с високотехнологичен производствен процес. Доказателство за това са награди от „Месо мания-2008” –четири златни медала, златен медал от Пролетен пловдивски панаир и два златни медала от „Месо мания-2009”Предприятието е специализирано в производство на трайни колбаси и деликатеси, както и богат избор от трайни варено-пушени салами. Към момента предприятието е с изцяло климатизирани помещения,големи хл. площи за съхранение на суровини и готова продукция. За да предлага продукцията си фирмата разчита на дистрибутори-логистици и на собствен транспорт,като месечния производствен капацитет е 300 тона.

Осъществяваната търговска дейност покрива изцяло територията на страната, а от 2007 предприятието успешно предлага своята продукция и на европейския пазар.
Политика на фирмата е да предоставя на клиентите си безопасни продукти с качество, което удовлетворява в най-голяма степен техните изисквания и очаквания, като спазваме изцяло европейското законодателство в областта на храните.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ