Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашата Политиката за личните данни
Лични данни | Бисквитки

Начало
Продукти
За нас
Събития
Промоции
Контакти

За Нас

„Стефанов-Иван Стефанов-04” ЕООД е една от проспериащите фирми в областа на месопреработването е „Стефанов-Ив.Стефанов-04”ЕООД, намираща се във Великотърновска област. Предприятието предлага продукцията си на пазара от 1998 година, като през годините увеличи капацитета и продуктовата си гама многократно.
Богатия асортимент от колбаси и деликатеси е съчетание от уникални рецепти, незаменими вкусови качества, доказани през годините както от удовлетвореноста на клиентите, така и с многото отличия от различни изложения.

Колектива наброява 100 човека, като смело може да се заяви, че работниците и специалистите са с едни от най-високите квалификации в бранша. По-голяма част от заетите в производството са от самото създаване на предприятието, като има вече и по две поколения от семейства. Успехите през годините са плод на много упорит труд в търсене на пазари и налагане марката „Стефанов”- гаранция за високо качество и вкус, изключително добре приемани от търговските партньори в страната.

От всички изложения , в които взема участие през годините, продукцията на фирмата винаги е печелила награди –златни медали от „Месомания, от „Пловдивски панаир” и т.н.

От 2008 година предприятието е защитило и сертифицирало за работа едни от най-високите стандарти гарантиращи високо качество и безопасност на произвежданите храни- до 2013 г –ISO 22 000:2005, а от 2014 година FSSC 22 000.

Продуктите на фирмата успешно се продават във всички държави на Общноста.
В този дух на равитие, фирма „Стефанов-04”ЕООД инвестира в доверието на своите клиенти,като през 2015 година построи и пусна в експлоятация ново предприятие в гр.Горна Оряховица и започна производството на Горнооряховски суджук – един колбас с история в традицията на производство при горнооряховските майстори – считани за най-добрите още през миналия век.
За изминалите години мотото на нашето производство остана – „ Колбасите приготвени с любов” – и така вече 16 години. Нищо не може да замени високата отговорност, че всеки влага по частица от себе си във всеки продукт.


Фирмени сертификати:

Сертификат ЗГУ "Горнооряховски суджук" Сертификат Халал Сертификат ХТСХ "Луканка Панагюрска" Сертификат ХТСХ "Филе Елена" Сертификат IFS Food Сертификат FSSC 22000 (версия 5 - Юни 2019)